San Antonio – Solnedgang på havet

Nyt den herlige ettermiddagssolen og den varme kvelden ute på Middelhavets klare vann. Båten San Antonio tar deg med på en herlig tur langs kysten, opp mot Famagusta.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 15.30–21.00
 • Pris:
  65 EUR pr. voksen.

  Buffé med kypriotiske og internasjonale retter samt et utvalg av lokale drikker er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 18 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær og håndkle.
 • Mer:
  Gjester i Larnaca står selv for transport til og fra Ayia Napa.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vil du nyte en feriekveld til havs med solnedgang, mat og drikke og 18-årsgrense? Da har du funnet rette turen! Båten San Antonio tar oss med ut på en avslappende tur langs kysten, opp mot Famagusta-området.

Famagusta er den kjente spøkelsesbyen som før tyrkernes invasjon i 1974, var et berømt og populært feriested med fine hotell og herlige strender. Turistdelen Varosha står i dag øde og tom med spor av tidligere glansdager. I løpet av båtturen passerer vi også Cape Greco som først og fremst er kjent for at det er her solen i Europa først går opp.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.