Jeepsafari

Opplev naturens skjønnhet på en måte som bare en firehjuling kan tilby. Heldagsutflukt med jeep som tar deg inn i Tyrkias dype skoger, og ettersom bilen ikke har tak, kommer du utrolig tett på naturen. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag, fredag og lørdag.
 • Pris:
  36 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, komfortable klær, solkrem, badeklær, badehåndkle og småpenger.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke for personer med bevegelseshemning, ryggskader eller som er gravide.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Dagen starter på møtestedet der vi får tildelt vår jeep med sjåfør for dagen. Så setter vi kursen rett opp i fjellene. Første stopp er et utsiktspunkt like ved Alanyas ikoniske borg, Kalesi. Her kan vi nyte utsikten mot havnen, med de vkre Taurusfjellene i bakgrunnen. Deretter fortsetter vi oppover, gjennom det vakre landskapet. Underveis blir det også vannkrig med de andre jeepene for å avkjøle oss litt i varmen.

Vi kjører et lite stykke videre til neste stopp, en liten landsby i nærheten der vi blir invitert på te i et gammelt tyrkisk hus. Vi får se hvordan landsbyboerne lever og hva de gjør i løpet av en vanlig dag. Vi reiser videreog gjør noen stopp her og der for å plukke og smake på ville bær og nyte solen og den avkjølende vinden.

Så går turen til Dimcay-elven og vårt neste stopp på programmet. Her blir det muligheter for å ta bilder og kanskje en dukkert i det kjølige vannet. Vi spiser også lunsj her etter hvert, og nyter naturen i fulle drag. På veien tilbake til hotellet gjør vi et siste stopp for at de som ønsker det kan ta noen flotte panoramabilder.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.