En tur i Arubas villmark

Opplev en annen side av Aruba på denne herlige utflukten ut i villmarken!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , kl. 08.30–13.00 og kl. 14.30–19.00
 • Pris:
  89 USD pr. voksen, 65 USD pr. barn.

  Vann og snorkleutstyr.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 6 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, solhatt/cap, kamera og komfortable sko da det kan være fjellterreng.
 • Mer:
  Utflukten passer ikke for deg som har rygg- eller nyreproblemer eller er gravid. Da bør du velge en av våre andre utflukter.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer

På denne hyggelige halvdagsutflukten kjører vi ut i Arubas villmark og besøker noen av øyas mest kjente steder. Vi transporteres i offroad-lastebiler og i løpet av turen stopper vi ved Alto Vista Chapel, California Lighthouse, Natural Pool og Natural Bridge Ruins. Vi passerer også severdigheter som Arashi Beach og Bushiribana Gold Mill Ruins på veien. I løpet av turen er det mulighet for å ta et avkjølende bad, så ikke glem badetøy!

Det blir en spennende dag med historiske severdigheter, herlig natur og vakker utsikt.

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.