Jeepsafari på White Mountain

Bli med på en unik safaritur opp blant Kretas "hvite fjell" og la deg fascinere av den vakre utsikten som venter oss på fjellets høyeste topp, 1 350 meter over havet. Langs veien besøker vi sjarmerende kretiske landsbyer og får et innblikk i hverdagslivet og tradisjoner på øya. Lunsj spiser vi på en tradisjonell taverna. Her venter god mat, vin og varm kretisk gjestfrihet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag, torsdag og søndag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–16.00.
 • Pris:
  89 EUR pr. voksen, 69 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert, samt lokal vin og vann, og kaffe eller juice ved pausen underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og komfortable klær som tåler litt – det kan bli støvete.
 • Mer:
  Engelsktalende guider og sjåfører (du kjører ikke jeepen selv).

  Utflukten anbefales ikke for deg som lett blir bilsyk eller svimmel, eller har problemer med svingete og humpete veier. NB! Gravide og personer med ryggproblemer bør ikke delta på denne utflukten, da den kan være fysisk krevende.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Historie & kultur

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
Les mer

Off road-eventyret starter med at vi med jeep kjører opp i White Mountains og til landsbyen Deres som hviler i skyggen av trær og frodige omgivelser. Vel fremme venter en kopp kaffe, eller kanskje det frister mer med et glass ferskpresset juice?

Vi fortsetter videre gjennom flere små landsbyer, opp mot en gjeterhytte – en Mitato – hvor vi får et innblikk i livet som gjeter, og nyter den praktfulle utsikten over Nord-Kreta. Her har vi nådd reisens høyeste punkt på 1350 m.o.h. Har vi flaks får vi se både ørn og villgeiter underveis.

Når vi kommer oss ned fra fjellet og frem til landsbyen Therisso, ønskes vi velkommen inn av eieren av en tradisjonell taverna. Her venter god mat, vin og kretisk gjestfrihet. Her får vi også høre mer om landsbyens spennende historie under en kort spasertur, før vi reiser videre og tar et lite stopp ved Therissos historisk betydningsfulle fjellpass, som i århundrer beskyttet området mot inntrengere.

Utflukten tilbys fra

Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.