We're sailing
Hva er vel en ferie uten en avslappende seilas? Det er akkurat det denne utflukten går ut på. Sole seg, bade, stresse ned og nyte seilasen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, fredag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30/10.00–17.30 (tilbake i havnen på Skiathos)
 • Pris:
  103 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.

  Lunsj og drikke er inkludert (3 glass vin). Båtturen er inkludert, transport til havnen koster 2 euro pr. person.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og evt. en t-skjorte til snorklingen.
 • Mer:
  Utflukten er gratis for barn fra 0–4 år.

  Snorkleutstyr kan lånes ombord.
  Antall plasser på utflukten er begrenset. Båten tar 16 passasjerer, og Ving kan tilby halvparten av disse plassene.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Seiling

Utflukten tilbys fra

Ta med deg partneren, eller hvorfor ikke hele familien og nyt en dag på sjøen. Her kan du sole deg på dekk og småprate litt med kapteinen. Ruten legges opp etter vær og vind, og er havet stille kjører vi med motor. Det eneste som er sikkert er at vi ankrer opp ved flere små, vakre strender med krystallklart vann. Det serveres lunsj om bord på båten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.