We're sailing

Hva er vel en ferie uten en avslappende seilas? Det er akkurat det denne utflukten går ut på. Sole seg, bade, stresse ned og nyte seilasen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, fredag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30/10.00–17.30 (tilbake i havnen på Skiathos)
 • Pris:
  103 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.

  Lunsj og drikke er inkludert (3 glass vin). Båtturen er inkludert, transport til havnen koster 2 euro pr. person.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og evt. en t-skjorte til snorklingen.
 • Mer:
  Utflukten er gratis for barn fra 0–4 år.

  Snorkleutstyr kan lånes ombord.
  Antall plasser på utflukten er begrenset. Båten tar 16 passasjerer, og Ving kan tilby halvparten av disse plassene.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Seiling

Utflukten tilbys fra

Ta med deg partneren, eller hvorfor ikke hele familien og nyt en dag på sjøen. Her kan du sole deg på dekk og småprate litt med kapteinen. Ruten legges opp etter vær og vind, og er havet stille kjører vi med motor. Det eneste som er sikkert er at vi ankrer opp ved flere små, vakre strender med krystallklart vann. Det serveres lunsj om bord på båten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.