Kypros' perler – det beste av Trodosfjellene

I løpet av utflukten får du lære mer om livet på Kypros, den frodige naturen og vinproduksjon.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.30–17.30
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Inngang på vingården er inkludert. Ingen måltider er inkludert, men vi tar et lunsjstopp på en taverna i Platres.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske. Ta med klær som dekker skuldre og knær ved besøk i kirker og klostre.
 • Mer:
  Til lunsjstoppet på tavernaen kan du kjøpe lunsj/meze inkludert ett glass drikke. Bestilling skjer på bussen og betales kontant.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Ayia Napa
Ayia Napa
Kypros, Kypros
Les mer

Bussturen fra den sørøstlige kysten tar oss gjennom Limassol og Fassouri hvor vi kjører forbi fruktplantasjer langs veien. Reisen fortsetter opp i Troodosfjellene og vakre Omodhos som ligger i hjertet av vindistriktet. Vi går langs de brosteinslagte gatene som snor seg blant gamle og stedstypiske bygninger, og får se hvordan Kypros så ut i eldre tider. Her besøker vi også Det hellige korsets kirke og landsbytorget, der du kan slå deg ned på en av de trivelige kafeene eller utforske butikkene som selger lokalprodusert vin.

Utflukten fortsetter så til Fini, en liten landsby der vi stopper for lunsj på en tradisjonell restaurant. Etter den smakfulle lunsjen besøker vi en vingård der du får høre mer om vinproduksjonen. Du får også prøvesmake flere typer vin for å finne din favoritt. Den moderne vinindustrien på Kypros startet på begynnelsen av 1800-tallet, men fremstillingen av vin på øya går 5 000 år tilbake i tid. Hvis det er tid etter vinsmakingen kan du også prøvesmake gin og whisky.

Bussturen går videre gjennom vakkert landskap og fjellandsbyer. Et eventuelt fotostopp gjøres ca. 1300 meter over havet hvis de fleste på bussen ønsker dette, før vi vender tilbake til hotellet ditt.

Utflukten tilbys fra

Ayia Napa
Ayia Napa
Kypros, Kypros
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.