Snorklesafari
Snorklesafari
Bli med på en båttur mellom flere små øyer, den ene mer sjarmerende enn den andre. Du kan nyte vinden i håret, slappe av om bord på båten og oppleve den spennende verdenen som gjemmer seg under havoverflaten. En perfekt dag for hele familien!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30/10.00–17.00 (tilbake i havnen på Skiathos).
 • Pris:
  71 EUR pr. voksen, 54 EUR pr. barn.

  Sandwich med skinke, ost, tomat og salat, samt frukt og kald drikke er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badehåndkle, badetøy og t-skjorte til å snorkle i. Ta gjerne med litt ekstra snacks eller frukt, da lunsjen er av det lettere slaget.
 • Mer:
  Utflukten er gratis for barn fra 0–4 år.

  Vinden rundt Sporadene kan endre retning og styrke fra dag til dag. Turen følger derfor ikke samme rute hver gang. Man har ikke krav på refusjon hvis en slik endring gjøres i programmet.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Vår dyktige instruktør tar deg med til steder du bare kan drømme om. Etter en kort innføring i hvordan utstyret fungerer, tas du med på en oppdagelsesferd under havets overflate der du får sjansen til å lære mer om livet i havet og studere de vakre klippeformasjonene. Vannet er glitrende krystallklart og de fargerike småfiskene svømmer raskt forbi.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.