Snorklesafari

Bli med på en båttur mellom flere små øyer, den ene mer sjarmerende enn den andre. Du kan nyte vinden i håret, slappe av om bord på båten og oppleve den spennende verdenen som gjemmer seg under havoverflaten. En perfekt dag for hele familien!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30/10.00–17.00 (tilbake i havnen på Skiathos).
 • Pris:
  85 EUR pr. voksen, 85 EUR pr. barn.

  Båtturen og lunsj med drikke er inkludert. Busstransport til båten kan bestilles i tillegg for 5 euro pr. person, tur og retur.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badehåndkle, badetøy og t-skjorte til å snorkle i. Ta gjerne med litt ekstra snacks eller frukt, da lunsjen er av det lettere slaget.
 • Mer:
  Vinden rundt Sporadene kan endre retning og styrke fra dag til dag. Turen følger derfor ikke samme rute hver gang. Man har ikke krav på refusjon hvis en slik endring gjøres i programmet.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vår dyktige instruktør tar deg med til steder du bare kan drømme om. Etter en kort innføring i hvordan utstyret fungerer, tas du med på en oppdagelsesferd under havets overflate der du får sjansen til å lære mer om livet i havet og studere de vakre klippeformasjonene. Vannet er glitrende krystallklart og de fargerike småfiskene svømmer raskt forbi.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.