Paxos og Anti Paxos
Mange liker å tilbringe størsteparten av ferien på stranden og i havet. Derfor vil vi tilby et alternatic som inkluderer sol, hav, grotter, bading og båtreise. Det eneste du behøver å tenke på er å slappe av og nyte solen, vinden og vannet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 10.00–17.00
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 40 EUR pr. barn.

  Ingen måltider inkludert. Lunsj kan kjøpes på Paxos når man går i land. Drikke og snacks kan også kjøpes om bord på båten.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær og håndkle. Ta gjerne med svømmeføtter og snorkleutstyr da vannet er nydelig og krystallklart.
 • Mer:
  På svømmestoppene kommer bading til å skje fra båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Sol & bad

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Båten Captain Hook og deres hyggelige besetning har vi jobbet med i mange år, og vi lover at de kommer til å ta godt vare på deg i løpet av dagen til havs. Første stoppet gjør vi ved den grønne øya Antipaxos hvor du får sjansen til å svømme i det turkise, krystallklare vannet blant små, naturlige grotter.

Deretter fortsetter seilasen mot de blå grottene i nærheten av Paxos hvor vi stopper for å ta bilder.

Siste strandstoppet er havnen i byen Gaios på øya Paxos. Her kan du rusle rundt i de koselige og smale gatene, handle litt, nyte en god lunsj med utsikt over de elegante yachtene som ligger ved kaia. Paxos havn er et populært stopp for seilere fra hele Europa. Øya har et vakkert og steinete landskap, fylt av spennende grotter, billedskjønne bukter og pittoreske små fiskerlandsbyer. Du kan også leie sykkel og komme deg rundt på øya, eller til nærmeste badevik. Det er også mulighet for å bade ved en strand i gangavstand fra havnen.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.