Paxos og Anti Paxos

Mange liker å tilbringe størsteparten av ferien på stranden og i havet. Derfor vil vi tilby et alternatic som inkluderer sol, hav, grotter, bading og båtreise. Det eneste du behøver å tenke på er å slappe av og nyte solen, vinden og vannet.

  Hurtigfakta

 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 10.00–17.00
 • Pris:
  Ingen måltider inkludert. Lunsj kan kjøpes på Paxos når man går i land. Drikke og snacks kan også kjøpes om bord på båten.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær og håndkle. Ta gjerne med svømmeføtter og snorkleutstyr da vannet er nydelig og krystallklart.
 • Mer:
  På svømmestoppene kommer bading til å skje fra båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Sol & bad

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Båten Captain Hook og deres hyggelige besetning har vi jobbet med i mange år, og vi lover at de kommer til å ta godt vare på deg i løpet av dagen til havs. Første stoppet gjør vi ved den grønne øya Antipaxos hvor du får sjansen til å svømme i det turkise, krystallklare vannet blant små, naturlige grotter.

Deretter fortsetter seilasen mot de blå grottene i nærheten av Paxos hvor vi stopper for å ta bilder.

Siste strandstoppet er havnen i byen Gaios på øya Paxos. Her kan du rusle rundt i de koselige og smale gatene, handle litt, nyte en god lunsj med utsikt over de elegante yachtene som ligger ved kaia. Paxos havn er et populært stopp for seilere fra hele Europa. Øya har et vakkert og steinete landskap, fylt av spennende grotter, billedskjønne bukter og pittoreske små fiskerlandsbyer. Du kan også leie sykkel og komme deg rundt på øya, eller til nærmeste badevik. Det er også mulighet for å bade ved en strand i gangavstand fra havnen.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.