Lett fottur til Blaca-klosteret

På denne lette fotturen får du et innblikk i klosteret Blaca og det omkringliggende museumsområdet. Det blir også tid til å nyte litt fred og ro.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.00–12.00
 • Pris:
  56 EUR pr. voksen, 45 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko til fotturen og en vannflaske.
 • Mer:
  Fotturen krever bare middels god kondisjon. Hele turen tar ca. fire timer, og fotturen er ca. 2,5 kilometer hver vei.
  Anbefalt alder fra 10 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Historie & kultur

Vandring

Utflukten tilbys fra

Utflukten starter med en halvtimes busstur til Blaca, gjennom det vakre, kuperte terrenget på Brac. Når bussen stopper kan vi begynne vandringen. Det tar i underkant av en time å gå ned til klosteret der vi får en guidet omvisning. Når batteriene er fulladet går vi tilbake til bussen, denne gangen i oppoverbakke, og bruker derfor litt mer tid til bussen som skal ta oss med tilbake til Supetar.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.