Atlantis Submarine

Utforsk det fargerike marine livet utenfor Arubas kyst, på 40 meters dyp i en ubåt!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , kl. 11.00–13.00, kl. 12.00–14.00 og kl. 13.00–15.00
 • Pris:
  105 USD pr. voksen, 69 USD pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert, transport er ikke inkludert. Du kommer deg på egen hånd til og fra havnen i Oranjestad.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 4 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Kontanter til tips.
 • Mer:
  Minimumshøyde for utflukten er 90 cm.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Bli med på en reise langs bunnen av Det karibiske hav, i en av verdens mest teknisk avanserte ubåter for passasjerer. Dette er absolutt en av Arubas heftigere opplevelser for den som vil se havets skatter uten å måtte dykke på egen hånd. Ubåten tar deg 40 meter ned i dypet der du får se korallrev, vrak og et imponerende marint liv.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.