Antalya Aquarium

Oppdag den magiske undervannsverdenen i Antalya Aquarium. En halvdagstur der du opplever jordens fascinerende hav og går gjennom verdens lengste undervannstunnel! Måltider og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag og fredag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  75 EUR pr. voksen, 65 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Det er mange restauranter og kafeer å velge mellom etter besøket i akvariet.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Mer:
  Inngang til akvariet, Snow World og 4D-kinoen er inkludert. Prisen på utflukten kan variere noe avhengig av hvilket reisemål du bor på.
  Utflukten arrangeres i samarbeid med vår lokale agent Astral Tourism.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

I akvariet kan du studere flere hundre ulike fiskearter som lever fredelig sammen blant fargerike koraller. Her kan du oppleve sjøhester, ål og hai på nært hold mens du går gjennom verdens lengste undervannstunnel på hele 130 meter. Det er som å gå langs bunnen av havet mens fisker og haier svømmer rundt deg. Husk å ta med kamera, for her kan du ta mange fine bilder.

Her finner du også 'Snow World' hvor du kan kaste snøball og ake kjelke i et vinterlandskap med ekte snø og minusgrader. Det er selvsagt mulig å låne jakker og varme sko slik at du slipper å fryse.

Her er det også et separat terrarium med ulike arter øgler og slanger. Og gå ikke glipp av et besøk i 4D-kinoen hvor du kan oppleve hvordan det er å være på bunnen av verdenshavene.

Gå ikke glipp av sjansen til å besøke Antalya Aquarium når du bor så nære verdens lengste undervannstunnel!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.