Santa Maria – i Columbus' fotspor
Gjør ferien ekstra gullkantet med en dag på skipet Santa Maria, som seiler langs Madeiras sydside. Skipet er en kopi av Christofer Colombus' skip som tok ham over Atlanterhavet når han ved en feiltagelse oppdaget Amerika. Opplev hvordan Colombus og hans menn levde om bord og nyt en herlig dag til havs med sol og bading.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt kl. 10.00–13.30 og kl. 15.00–18.00.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Lokal honningkake og prøvesmaking av enten madeiravin eller juice er inkludert. Drikke kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle. Varm genser i tilfelle vind. Lommepenger. Snorkleutstyr kan lånes om bord.
 • Mer:
  P.g.a årlige reparasjoner er det ikke mulig å bestille denne utflukten i desember måned.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Sol & bad

Båtutflukt

Historie & kultur

Utflukten tilbys fra

I 1492 seilte tre skip ut fra den spanske kystbyen Palos med en plan om å finne en alternativ reiserute til India. Christofer Columbus ble leder for ekspedisjonen etter å ha lovet spanskekongen at han skulle finne en rute som skulle spare både tid og penger.

I ettertid vet vi jo hvordan det gikk. Columbus trodde han hadde funnet veien vestover til India, men hadde i stedet oppdaget Amerika, noe som medførte kolonisering, rikdom og handel. Columbus foretok totalt fire reiser til den nye verden.

Hver gang Columbus krysset Atlanterhavet søkte han havn på Kanariøyene og Madeira, hvor de tok om bord proviant og gjorde skipene klare for den lange reisen videre.

Til minne om Columbus' reiser ble det bygget en virkelighetstro replika av Santa Maria, den ene av de tre skutene som Columbus benyttet. Opprinnelig skulle skuta kun stilles ut på verdensutstillingen Expo 1998 i Lisboa, men den var for fin til å skulle vises frem bare én gang. Etter utstillingen ble skipet fraktet til Madeira, hvor det i dag gleder besøkende som er interessert i Columbus, soling, bading og en herlig dag til sjøs.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.