Båtutflukt – halvdag

Nyt friheten til sjøs, havbrisen og det å få se øya Sal fra et annet perspektiv.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag til lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. 3,5 time
 • Pris:
  56 EUR pr. voksen, 56 EUR pr. barn.

  Drikke og snacks er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og solkrem.
 • Mer:
  Lån av snorkleutstyr er inkludert.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Snorkling

Drikke er inkludert

Utflukten tilbys fra

Bli med på den 17 meter lange seilbåten Cuba Libre, på en herlig utflukt på havet. Båten tar bare 10 passasjerer av gangen, noe som gir en eksklusiv følelse og eksepsjonell service fra besetningen, som byr på brus, juice, øl og vin samt snacks under hele turen.

Har du flaks får du se flyvefisk eller en skilpadde langs kysten, og besetningen kommer til å vise deg de beste svømme- og snorklestedene. Utstyr kan lånes om bord. Vil du prøve å fiske, får du også muligheten til det. Utflukten blir en skikkelig fin opplevelse og et herlig minne fra ferien.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.