Siam Adventure Surin National Park

Bli med oss på en dagstur fylt med sol, bading og snorkling i verdensklasse! Surin Island er et naturreservat med vakre øyer, fine strender, fantastisk snorkling og dykking. Mat og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  4100 THB pr. voksen, 2900 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 4–12 år. Lunsj på National Park Restaurant og noe lett å spise på båten samt forfriskninger er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og sko. Badetøy, håndkle, solkrem med høy faktor og kontanter. Ta med langermet genser til hjemreisen som beskyttelse mot vinden på hjemreisen.
 • Mer:
  Lån av snorkleutstyr er inkludert. Utflukten er ikke egnet for deg som er over 75 år, har rygg/nakkeproblemer, gravide eller barn under 4 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Surin Islands er en nasjonalpark som omfatter fem vakre øyer. Korallrevet her ligger på grunt vann ved strandkanten, noe som gir perfekte forhold for snorkling. Området har et mer lokalt preg og har mer urørt natur enn f.eks. Similan Islands, og de hvite sandstrendene og den grønne regnskogen er selve bildet på det opprinnelige Thailand. Området er også kjent for sine store hummere!

Alle øyene i nasjonalparken er ubebodde, med unntak av Torina Island. Folkegruppen Moken som lever her kalles havsigøynere. Tidligere bodde de på båtene sine, men etter tsunamien i 2004 har de bosatt seg på øya. Havsigøynerne kommer opprinnelig både fra Myanmar og Thailand, de har et eget språk og ingen egentlig nasjonalitet. De har ikke pass og lever for det meste av fiske. Noen av dem reiser av og til til fastlandet for å arbeide, noe som tar omtrent fire timer med longtail-båt. Havsigøynerne lever et svært beskjedent liv, men visse bekvemmeligheter vil de ikke gi slipp på. Mange av dem har faktisk tv i trehusene sine! Navnet havsigøynere, eller "Sea Gypsies" som de også kalles, har de fått etter at de forlot fastlandet for å leve i harmoni med naturen og dyrene.

I tillegg til at vi får et innblikk i livet til de lokale havsigøynerne er dagen full av innholdsrike opplevelser. Vi har lagt inn to lange snorkleturer ved Ao Mae Yai og Ao Chong Kaad eller Ao Suthep. Vi går også en liten tur i omgivelsene ved Ao Mai Ngam, og utforsker stranden på en av øyene. Vi spiser en god lunsj underveis. Dagsprogrammet bestemmes på selve utfluktsdagen avhengig av vær- og vindforhold.

Bli med på en dag fylt med sol, bading og snorkling i verdensklasse!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.