Det beste av Aruba med buss

Bli med på en herlig busstur og opplev flere av Arubas vakre severdigheter og natur. Lunsj og vann er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.00–16.00
 • Pris:
  59 USD pr. voksen, 39 USD pr. barn.

  Snorkleutstyr, lunsj og vann er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 3 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, kamera, kontanter og komfortable sko.
 • Mer:
  Annenhver fredag fra og med 2. desember 2022 går utflukten med skandinavisktalende guide. Øvrige dager med engelsktalende guide.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer

I løpet av turen blir vi kjent med Arubas historie og besøker flere populære steder som California Lighthouse, Alto Vista Chapel og Ayo Rocks fascinerende klippeformasjoner. Vi kjører også til de berømte Natural Bridge og Baby Natural Bridge samt besøker Studio Murano Art hvor vi lærer mer om glassblåsing. I løpet av utflukten får du også mulighet til å snorkle langs den fine stranden Baby Beach, samt se de vakre strendene Eagle Beach, Palm Beach og Arashi Beach.

Det beste av Aruba med buss passer perfekt for deg som ønsker å få et omfattende overblikk over Aruba og samtidig besøke noen av øyas vakreste og mest fascinerende steder.

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.