Solnedgang fra toppen av Biokovo

Bli med på en fantastisk naturopplevelse, opp på en av de høyeste toppene langs Makarska-rivieraen. Nyt spektakulær panoramautsikt over kystlinjen og de dalmatiske øyene, som holder oss med selskap under vår vandring mot toppen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , fredag og søndag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 17.00–22.45
 • Pris:
  46 EUR pr. voksen, 23 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Ta med vann og snacks, da det ikke er mulig å kjøpe noe underveis. Ved utsiktsplassen er det benker hvor man kan sette seg ned med medbragt snacks og nyte utsikten.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode tursko.
 • Mer:
  Utflukten ledes av en autorisert, engelsktalende fjellguide. Fotturen er relativt lett, men det er nivåforskjeller og steinete underlag på 70 meters høyde. Turen tar ca. 1 time tur og retur til toppen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Vandring

Utflukten tilbys fra

Vi starter dagen med å kjøre et stykke opp mot en av Kroatias høyeste fjelltopper i nasjonalparken Biokovo. Underveis stopper vi og beundrer utsikten fra Biokovo Skywalk som åpnet i 2020. Utsiktsplassen, som stikker 12 meter ut fra fjellet, ligger på 1228 meters høyde. Hvis du tør, kan du gå ut på en halvmåneformet "skywalk" med glassbunn, og se hele den spektakulære panoramautsikten over Makarska-rivieraen og øyene utenfor.

Herfra kjører vi videre mot Vošac. Her blir det tid til å ta noen fine bilder av den magiske utsikten. Deretter tar bilen oss opp til toppen av Sv Jure, som med sine 1762 moh. er det høyeste punktet på hele Makarska-rivieraen. På toppen samles vi for å kjenne de siste varme strålene fra solen i det den går ned. Det blir en uforglemmelig opplevelse på toppen av Biokovo-fjellene som vil gi deg et minne for livet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.