Klassisk grottetur
Få med deg en dag med underjordisk mystikk, besøk i den sjarmerende landsbyen Porto Cristo der du får litt tid på egen hånd til å kjøpe en lunsj, bade eller bare slappe av og kjenne feriefølelsen. Vi får også anledning til å prøvesmake noen av øyas klassiske likører på en keramikk- og likørfabrikk før dagen er omme.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–16.30
 • Pris:
  49 EUR pr. voksen, 24 EUR pr. barn.

  Lunsj er ikke inkludert, men det blir muligheter for å kjøpe mat og drikke på egen hånd under vårt stopp i Porto Cristo. Inngang til Hamsgrottene er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko, vannflaske og en varm genser/jakke.
 • Mer:
  Mange trapper og nivåforskjeller i grottene. Det kan være glatt på grunn av vann som drypper fra taket.

  Bevegelseshemmede bes kontakte Vingverten for råd før eventuell bestilling. Rekkefølgen på stoppene kan variere fra gang til gang.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa

Les mer

Mallorca har et tusentalls grotter – de første ble oppdaget på 1800- og 1900-tallet, til tross for at de har eksistert i over 10 millioner år. Vi tar turen til Hamsgrottene som ble oppdaget i 1905 av stedets grunneier. Grottene eies fortsatt av den samme familien og drives i dag av sønnene. Vi tar oss nedover til jordens indre og dets spektakulære stalagmitter og stalaktitter som har vokst frem gjennom århundreder og i dag er vakkert opplyst inne i grotten.

Lengst ned i grottene ligger den underjordiske Venice-innsjøen. Her stopper vi opp og får høre vakker og stemningsfull musikk som inntar en helt ny dimensjon inne i det underjordiske grottelandskapet som du neppe har sett maken til.

Vi forlater den kjølige grotten og drar videre mot østkysten, til den sjarmerende havnebyen Porto Cristo. Her kan man enten ta en lunsj på egen hånd, gå ned til stranden og bade eller kanskje bestille en kald øl og bare nyte ferietilværelsen.

Vi avslutter dagen med et besøk på en keramikk- og likørfabrikk der vi får prøvesmake mange forskjellige likører. Benytt sjansen til å smake på øyas egen likør, palo, og øygruppens spesielle urtelikør, hierbas som øyboerne selv omtaler som ren medisin.

Utflukten tilbys fra

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.