En bedre avslutning på ferien

Ferie hele veien. Hva skal man gjøre siste dagen i ferien når man skal fly hjem på kvelden? Bli med på elvetur, strandkos og etterfølgende transport til flyplassen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 12.00–23.30
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Pris fra Alanya: 55 euro pr. voksen, 35 euro pr. barn Pris fra Side: 50 euro pr. voksen, 35 euro pr. barn. Lunsj og middag er inkludert, drikke kan kjøpes. NB! Transport til flyplassen er inkludert i utflukten.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, badetøy og badehåndkle.
 • Mer:
  Bussen med bagasje følger oss hele veien, så du kan bade på stranden og på strandkubben, deretter skifte før vi drar til flyplassen. Det er enklere, utendørs dusjfasiliteter på strandklubben.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Ferien er nesten over, men med Ving kan du ha ferie helt frem til du er på flyplassen! Når alle kofferter er pakket henter vi deg på hotellet for å avslutte ferien med en herlig dag, og en avslappende båttur langs Manavgat-elven. På turen kan du la deg fortrylle av det rolige vannet og den friske luften. Manavgat-elven er ikke bare vakker, den har også en rik histore og har vært en viktig del av regionens kultur og økonomi i århundrer. Elven er kjent for sitt klare vann og er hjem til et rikt fulgeliv, noe som gjør den populær for fugletitting og naturskjønne utflukter.

Båten når sin sluttdestinasjon ved elvemunningen ved Middelhavet. Her stopper vi for å servere lunsj, og slik at du får sjansen til å avkjøle deg med et bad i elvens friske vann. Om du foretrekker varmere vann, kan du på andre siden av stranden bade i havet. Det er også mulighet for å kjøpe ferskpresset appelsinjuice eller utsøkte tyrkiske pannekaker, Gözleme, her.

Deretter reiser vi videre til en Beach Club i Sides naboby Kumköy. Her får du sjansen til å få med deg de siste solstrålene før solnedgang. Etter litt strandtid serveres det middag, hvor du kan velge mellom kylling og kjøtt. Her får du også sjansen til å ta en forfriskende dusj i utedusjen, og gjøre deg klar til hjemreisen. Guiden på utflukten sier ifra når bussen din går til flyplassen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.