En bedre avslutning på ferien

Ferie hele veien. Hva skal man gjøre siste dagen i ferien når man skal fly hjem på kvelden? Bli med på elvetur, strandkos og etterfølgende transport til flyplassen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 12.00–23.30
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av hentested. Lunsj og middag er inkludert, drikke kan kjøpes. Vær oppmerksom på at transport til flyplassen er inkludert i utflukten.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, badetøy og badehåndkle.
 • Mer:
  Bussen er i nærheten hele dagen, så det er enkelt å bade på stranden og deretter skifte før man drar til flyplassen. Det er enklere, utendørs dusjfasiliteter. Prisen på utflukten varierer avhengig av hvilket reisemål du bor på.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat inkludert

Utflukten tilbys fra

Ving har svaret! Vi henter deg på hotellet når du sjekker ut, og setter kursen mot Manavgat for en herlig båttur på elven, der det også serveres lunsj. Deretter reiser vi videre til en restaurant nær stranden i Side hvor du kan ta en siste dukkert i Middelhavet før hjemreise. Ved solnedgang serveres det en herlig grillmiddag på stranden. På denne utflukten får du se mer av Side, og feriefølelsen varer helt til flyplassen.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.