Saona Island - Katamaran

Bli med på en heldagsutflukt der vi nyter sjølivet på en katamaran og besøker nasjonalparken Saona Island. På turen vil du få oppleve vakre omgivelser, krystallblått hav og hvite sandstrender. Utflukten selges i perioden november–mars.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag annenhver uke
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  99 USD pr. voksen, 50 USD pr. barn.

  Oppgitt pris gjelder for gjester som bor i Punta Cana. For gjester som bor i Bayahibe er prisen 85 USD/voksen og 43 USD/barn. Lunsj og drikke er inkludert og serveres ca. kl. 13.00.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide. (Ingen skandinavisk guide etter 10. mars 2023)
 • Lurt å ha med:
  Komfortable strandsko, badeklær, håndkle, solkrem og kontanter.
 • Mer:
  Inngang til nasjonalparken på Saona Island er inkludert. Reisen tilbake til Bayahibe foregår med speedbåt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Turen starter i den lille fiskerlandsbyen Bayahibe med destinasjon Saona Island. I løpet av reisen får vi nyte musikk, underholdning og forfriskninger. Vi stopper også i naturlige basseng midt ute på havet, men det blir aldri dypere enn skuldrene dine. Vi passerer også den spesielle blå lagunen ved fastlande som både filmen med samme navn og "Pirates of the Caribbean" har hatt innspilling. Vel fremme på Saona Island står det dekket en enkel lunsjbuffé med lokale retter.

Saona er en unik øy og nasjonalpark med hvite sandstrender og krystallklart vann. Her kan du kose deg med hyggelige aktiviteter og det er også mulig å være med på merengue-, salsa- og bachatakurs.

En bar holder åpent under hele oppholdet med stort utvalg av drikke. Her kan du blant annet få servert den populære drinken Cuba Libre (rom og cola).

Vel tilbake i Bayahibe venter busser som tar oss tilbake til hotellene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.