Lefkara

Bli med på en halvdagsutflukt der du får oppleve Kypros' natur, kultur og historie. VI besøker den fascinerende saltsjøen, flere hellige steder og landsbyen Lefkara.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 09.30–14.30
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 40 EUR pr. barn.

  Mat og drikke er ikke inkludert. Kan kjøpes i Lefkara.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Protaras/Fig Tree Bay
Protaras/Fig Tree Bay
Kypros, Kypros
Les mer

Etter opphenting i Protaras og Ayia Napa kjører bussen mot Larnaca og utfluktens første stopp, den fantastiske saltsjøen som om sommeren tørker ut og likner et snølandskap. Fra saltsjøen kan du se vårt neste stopp, Mosque of Umm Haram/Hala Sultan, som ifølge historien har tilknytning til profeten Mohammed.

Vi stopper utenfor moskeen før vi kjører videre med bussen til Kiti som ble bygget etter at den historiske byen Kition ble ødelagt. Her får vi se flere hundre år gamle freskomalerier som fortsatt er i god stand. Deretter fortsetter bussen langs kysten og til Lefkara.

Lefkara er en liten landsby oppe i fjellene, med fin utsikt og vakre, små gater. Stedet er også kjent for sin historie og sin unike broderikunst, Lefkaritika, som er beskyttet av UNESCOs kulturarvkonvensjon. Etter en kort, guidet rundtur får du tid på egen hånd til å utforske landsbyen og kanskje kjøpe en kaffe, forfriskning eller en tidlig lunsj før vi kjører tilbake til hotellet.

Utflukten tilbys fra

Protaras/Fig Tree Bay
Protaras/Fig Tree Bay
Kypros, Kypros
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.