The rainforest tour - Gran Canarias regnskog

Opplev den grønneste delen av Gran Canaria. Her besøker vi øyas urgamle regnskog, bader i naturlige basseng, lærer mer om faunaen i området og får smaksprøver på lokale produkter.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  98 EUR pr. voksen, 78 EUR pr. barn.

  Enkle smaksprøver fra lokale produsenter er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær, lukkede sko/joggesko, badetøy, håndkle, solkrem, et tørt klesskift, regnjakke eller genser, 1,5 l vann og noe enkelt å spise, f.eks. sandwich, frukt e.l.
 • Mer:
  Vi går ca. 3 km i løpet av dagen. Utflukten anbefales ikke for gravide eller personer som nylig har vært skadet. Barn under 18 år kan delta i følge med en voksen. Maks. 2 barn kan delta på hver utflukt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi starter utflukten i landsbyen Firgas, der vi får et innblikk i den lokale kulturen. Herfra har vi også en fantastisk utsikt over ravinen Barranco de Azuaje og naturreservatet Barranco de La Virgen, noe som gir oss en forståelse av hvor stor og viktig denne regnskogen er.

En kort bussreise tar oss til bunnen av Barranco de Azuaje-ravinen, og vi vandrer gjennom den fantastiske naturen. Her kan du blant annet se ruinene av et gammelt spa. Vi går også gjennom laurbærskogen (Laurisilva) og det blir muligheter for å dyppe føttene i de naturskapte bassengene.

Etter vandringen besøker vi en økologisk gård hvor vi får høre om driften og om vannets betydning for dem og hele Gran Canaria. Vi får smaksprøver på friske frukter og andre lokale produkter.

Siste stopp for dagen skjer i en fiskerlandsby, og det blir mulighet til å ta et avkjølende bad i de naturskapte bassengene før vi starter på hjemturen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.