The rainforest tour - Gran Canarias regnskog

Opplev den grønneste delen av Gran Canaria. Her besøker vi øyas urgamle regnskog, bader i forfriskende kulper og naturlige basseng, lærer mer om faunaen i området og får smaksprøver på lokale produkter.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  98 EUR pr. voksen, 78 EUR pr. barn.

  Enkle smaksprøver fra lokale produsenter er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær, lukkede sko/joggesko, badetøy, håndkle, solkrem, et tørt klesskift, regnjakke eller genser, 1,5 l vann og noe enkelt å spise, f.eks. sandwich, frukt e.l.
 • Mer:
  Vi går ca. 3 km i løpet av dagen. Utflukten anbefales ikke for gravide eller personer som nylig har vært skadet. Barn under 18 år kan delta i følge med en voksen. Maks. 2 barn kan delta på hver utflukt. Utflukten 1.1.2024 er innstilt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi starter utflukten i landsbyen Firgas, der vi får et innblikk i den lokale kulturen. Herfra har vi også en fantastisk utsikt over ravinen Barranco de Azuaje og naturreservatet Barranco de La Virgen, noe som gir oss en forståelse av hvor stor og viktig denne regnskogen er.

En kort bussreise tar oss til bunnen av Barranco de Azuaje-ravinen, og vi vandrer gjennom den fantastiske naturen. Her kan du blant annet se ruinene av et gammelt spa. Vi går også gjennom laurbærskogen (Laurisilva) og det blir muligheter for å bade i de naturskapte bassengene.

Etter vandringen besøker vi en økologisk gård hvor vi får høre om driften og om vannets betydning for dem og hele Gran Canaria. Vi får smaksprøver på friske frukter og andre lokale produkter.

Siste stopp for dagen skjer i en fiskerlandsby, og det blir mulighet til å ta et avkjølende bad før vi starter på hjemturen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.