Det hellige Skiathos

Skiathos er ikke bare kjent for sine strender, men vel så mye for sin vakre natur samt de mange kirkene og klostrene. På denne turen får vi oppleve både den vakre naturen og besøke noen av de viktigste kirkene på øya.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 15.30–18.30.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og gode sko da deler av turen er til fots. Ved besøk i kloster og kirker underveis må skuldre/armer og knær være tildekket. Ta med en langermet genser/jakke, samt langbukser eller langt skjørt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Evangelistria-klosteret er unikt, for det var her man for 200 år siden heiste det greske flagget for første gang, etter befrielsen fra Tyrkia. Klosteret ble bygget sent på 1700-tallet og har i den senere tid blitt renovert med støtte fra EU. Klosteret ligger vakkert til i Lehounidalen og huser vakre skatter og ikoner. Her produserer de egen vin og olivenolje som de alltid har gjort. Olivenoljen fremstilles for eget bruk, men vinen kan man kjøpe med seg hvis man ønsker det.

Turen går videre gjennom vakkert landskap, og i løpet av ettermiddagen stopper vi flere ganger for å beundre viktige kirker, bl.a. erkeenglene Mikael og Gabriels kirke.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.