Rafting

Et adrenalinkick utenom det vanlige! Bli med på rafting under ledelse av en erfaren guide som er med i båten. Følelsen når du suser nedover den 13 kilometerlange elven og adrenalinet flommer i kroppen er fantastisk! Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingsted. Lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes på stedet. Barnepris 3–12 år.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, solkrem, håndkle, badetøy og komfortable sko som tåler å bli våte på raftingturen samt et ekstra skift med tørre klær og sko til etter turen. Ikke ta med smykker eller mye penger, da vi store deler av turen er i båten.
 • Mer:
  Denne opplevelsen passer for alle fra seks år og oppover, men er du gravid, har hjerte- eller ryggproblemer eller annen alvorlig sykdom, får du dessverre ikke bli med. Er du litt usikker eller urolig kan du allikevel bli med, for da kan du være med i en av de større båtene der det føles mer stabilt og trygt. For gjester som bor i Alanya er transporttiden ca. 2,5–3 timer hver vei.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Dagen starter med at du blir hentet og kjører til Xtreme River Rafting, der du får en flytevest og våtdrakt. Før vi begir oss avgårde får du også en sikkerhetsgjennomgang. Deretter starter vi turen nedover elven og på veien stopper vi også for body rafting.

Vi kommer til å få oppleve både heftige deler og etapper der det padles og der det går i et roligere tempo. Selve raftingturen tar 2–2,5 time og flåten rommer 10–12 personer. Hver flåte har en profesjonell guide om bord. Når raftingdelen er ferdig er det tilgang til fasiliteter som dusj, garderobe, toaletter etc. Lunsjen spiser vi sammen etter turen.

På veien tilbake stopper vi for å strekke litt på beina, og den som vil kan kjøpe kaffe eller brus. Etter turen er det også mulig å kjøpe bilder. Det er ofte populært ettersom eget kamera er vanskelig å benytte på rafting.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.