Opplev Thailand på sykkel fra Phuket

Har du lyst til å oppleve det ekte Thailand, komme tett på naturen og ha en aktiv dag? Da har vi utflukten for deg! Lunsj og forfriskninger er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt 08.00–18.30
 • Pris:
  3200 THB pr. voksen, 2700 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 10–16 år. Lunsj, frukt og drikke er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 10 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, badetøy og håndkle. Sykkelhjelm inngår.
 • Mer:
  Sykkelturen er på ca. 22 kilometer, og kan til tider oppleves som krevende. Deltakerne får mulighet til å gå til fots, men normal god kondisjon anbefales. Av forsikringsårsaker kan ikke gjester over 70 år delta. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten. Ved bestilling ønskes det også informasjon om høyde og vekt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Bussen tar oss til Bang Rong Pier på morgenkvisten, og derfra går turen videre med båt til øya Koh Yao Noi. Et lite stykke fra havnen på Koh Yao Noi starter eventyret. På formiddagen sykler vi ca. 12 kilometer blant risåkre, gummitrær, kokospalmer og regnskog. På veien stopper vi flere ganger, og
vi kan se nærmere på hvordan den fascinerende mangroveskogen vokser.

Ved lunsjtider besøker vi en strandrestaurant og spiser en herlig lunsj. Det er også mulig å bade her og se seg omkring i området.

På veien tilbake sykler vi ytterligere ca. 10 kilometer langs kysten – her møter vi imponerende utsikt over Phang Nga Bay. Vi stopper flere ganger underveis og opplever naturen på nært hold.

Når vi kommer tilbake til havnen går turen tilbake til Phuket med båt, før bussene kjører oss tilbake til hotellene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.