Seierens sødme – veien til verdens beste vin med Purobed

Dette er utflukten for deg som er en ekte vinentusiast. Her får du lære alt om vinproduksjon og Binivistas historie i løpet av en omvisning på vingården. Du får også prøvesmake flere viner samtidig som du nyter et skikkelig tapasmåltid. Før besøket på vingården tar vi turen til Purobed i Pollensa for en god brunsj og en inspirerende presentasjon om god søvnkvalitet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag (kan ikke bestilles 13. mai)
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 12.00–19.00, hvorav 3 timer på vingården.
 • Pris:
  39 EUR pr. voksen.

  Brunsj i forbindelse med presentasjonen hos Purobed er inkludert. Inkludert er også tapas og vinsmaking på vingården. Vings utflukter i samarbeid med Purobed gjelder for én person, én gang. Vær oppmerksom på at flere utflukter bestilt med Purobed vil bli belastet med full pris eller endret til én utflukt.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide. Omvisningen på vingården foregår på engelsk, med eieren/personalet på vingården.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 18 år eller eldre.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Ving har i mange år hatt et populært og unikt samarbeid med Purobed. Hvis du velger å bestille denne utflukten, blir du hentet en stund før den ordinære utflukten starter, for å bli med på en hyggelig og underholdende presentasjon hos Purowool om helse og god søvnkvalitet.

Etter presentasjonen hos Purobed i Pollensa går turen til Binivista, vingården som danske Søren Svenningsen har drevet siden han kastet seg ut i vinproduksjon på Mallorca i 2017. I 2018 plantet han sine første vinstokker og i 2020 kunne han høste de første druene som så ble til Binivistas første syv viner. Søren produserte de første avlingene på en midlertidig vingård og den topp moderne vingården vi besøker sto ferdig i 2022. Kvaliteten på vinene er – trass i sin unge alder – meget høy, og Søren har store ambisjoner for framtiden. Han vil nemlig lage verdens beste vin.

Vi er på vingården i om lag tre timer og du får tid til å møte teamet bak Binivista, bli med på en omvisning og høre hvordan vineventyret startet. Du får også lære mer om vinproduksjon, fra druenes modning til vinen helles i glasset. Et besøk på en vingård er ikke komplett uten et par smaksprøver, og her vil du få smake på rundt seks forskjellige viner mens du nyter deilig tapas.

Brunsj i forbindelse med presentasjonen hos Purobed er inkludert. Det samme er tapas og vinsmaking på vingården. Vings utflukter i samarbeid med Purobed gjelder for én person, én gang. Vær oppmerksom på at flere utflukter bestilt med Purobed vil bli belastet med full pris eller endret til én utflukt.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.