Seierens sødme med Purowool

Dette er utflukten for deg som er en ekte vinentusiast. Her får du lære alt om vinproduksjon og Binivistas historie i løpet av en omvisning på vingården. Du får også prøvesmake flere viner samtidig som du nyter en god lunsj. Før besøket på vingården tar vi turen til Purowool i Pollensa for en deilig frokost og en inspirerende presentasjon om god søvnkvalitet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.00–15.30
 • Pris:
  39 EUR pr. voksen.

  Frokost i forbindelse med presentasjonen hos Purowool er inkludert. Inkludert er også lunsj og vinsmaking på vingården.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 18 år eller eldre.
 • Mer:
  Guiding på vingården står eieren/personalet på vingården for, på skandinavisk/engelsk.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Ving har i mange år hatt et populært og unikt samarbeid med Purowool. Hvis du velger å bestille denne utflukten, blir du hentet en stund før den ordinære utflukten starter, for å bli med på en hyggelig og underholdende presentasjon hos Purowool om helse og god søvnkvalitet.

Etter presentasjonen hos Purowool i Pollensa går turen til Binivista, vingården som danske Søren Svenningsen har drevet siden han kastet seg ut i vinproduksjon på Mallorca i 2017. I 2018 plantet han sine første vinstokker og i 2020 kunne han høste de første druene som så ble til Binivistas første syv viner. Søren produserte de første avlingene på en midlertidig vingård og den topp moderne vingården vi besøker sto ferdig i 2022. Kvaliteten på vinene er – trass i sin unge alder – meget høy, og Søren har store ambisjoner for framtiden. Han vil nemlig lage verdens beste vin.

Vi er på vingården i om lag tre timer og du får tid til å møte teamet bak Binivista, bli med på en omvisning og høre hvordan vineventyret startet. Du får også lære mer om vinproduksjon, fra druenes modning til vinen helles i glasset. Et besøk på en vingård er ikke komplett uten et par smaksprøver, og her vil du få smake på rundt seks forskjellige viner mens du nyter en koselig lunsj.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.