Rundtur på Sal – halvdag

Den perfekte måten å oppleve øyas mest interessante steder på!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag og torsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.15–14.30
 • Pris:
  41 EUR pr. voksen, 21 EUR pr. barn.

  Inngang til Buracona og saltgruvene er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vann, kontanter, solkrem, badetøy, badesko og håndkle.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Vi starter i Santa Maria og reiser nordover til landsbyen Murdeira. Herfra har vi utsikt over Monte Leão-fjellet som ikke er det høyeste, men det mest fotograferte fjellet på øya. Fra Murdeira legger vi turen gjennom den koselige fikserlandsbyen Palmeira og fortsetter langs den tørre og karrige vestkysten opp til Buracona. Her tar vi en titt på The Natural Pool, et naturlig basseng som har blitt til ved bølgenes kraft. Her ser vi tydelig at vi befinner oss på en vulkansk øy.

Fra Buracona drar vi videre mot den største byen, Espargos, men gjør et stopp midt i ingenmannsland for å få med oss et "fata morgana", et optisk fenomen også kalt en luftspeiling, som gjør at vi tror vi ser havet midt i det tørre ørkenlandskapet. Vel framme i Espargos blir det litt tid til å utforske byen på egen hånd og oppleve det lokale storbylivet.

Vi avslutter dagen i Pedra de Lume og saltgruven Salinas som ligger i et flere millioner år gammelt vulkankrater. Her har man utvunnet salt siden tidlig på 1800-tallet og det gjøres fortsatt den dag. Det er en merkelig følelse å ligge og flyte som en kork i vannet som inneholder 26 prosent salt og det konsentrerte saltet sies tilmed å ha en foryngende effekt på kroppen. Hvem vet, kanskje blir man som det påstås –10 år yngre av å bade her?

En flott rundtur på øya, med guider som sørger for at du får se og oppleve det som er verdt å se og oppleve hvis man vil bli kjent med Sal. I løpet av dagen får du også lære mer om landet og dets historie, kultur, skikker og tradisjoner. Dette er en populær utflukt du bør være tidlig ute med å bestille.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.