Manavgat båttur og shopping fra Alanya

En fin heldagsutflukt med elvetur, bading, shopping og et besøk ved fossefallet i Manavgat. Lunsj er inkludert. Her har du muligheten til å bade både i elvens avkjølende ferskvann og i det salte og varme havet ved elveutløpet, hvor vi legger til.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert, drikke kan kjøpes. Prisen avhenger av hvor du bor.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, penger, badetøy og håndkle.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Familievennlig

Mat inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Dagen starter med et besøk på markedet i Manavgat, hvor du får tid på egen hånd til å gjøre innkjøp eller bare se deg rundt. Vi besøker også en outlet med rimelige klær og sko, samt det vakre fossefallet i Manavgat.

Deretter drar vi ned til elven hvor vi går om bord i båten som skal ta oss nedover elven. Elvevannet er ferskvann og kaldt, men du kan velge om du vil bade i elven eller i det salte, varme havvannet ved utløpet av elven hvor vi legger til ved stranden.

Denne utflukten er en fin anledning til å slappe av, sole seg og bade, og kanskje handle litt.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.