Escape to Cool fra Alanya

En hel dag med vakker natur og et besøk i en av verdens dypeste dryppstensgrotter, Dimcaygrotten. Vi besøker også en frukthage og avslutter dagen med avkjølende bad i elven.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes. Entré til grotten er ikke inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, vannflaske, solbriller, cap og komfortable sko.
 • Mer:
  Inngangsbillett til grotten kommer i tillegg, ca. 100 lira pr. voksen og 50 lira pr. barn. Barn under 7 år gratis.

  Det er mange trapper og høydeforskjeller i grotten. Personer med bevegelsesvansker bør rådføre seg med Vingvertene før bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi kjører gjennom vakker natur på bratte fjellveier og smale stier. Kameraet kommer til å bli flittig brukt.

Dagen starter med et besøk i Dimcaygrotten, en av verdens dypeste dryppsteinsgrotter. Dette naturfenomenet har det tatt millioner av år å skape. Her er det også reist et utsiktspunkt med nydelig utsikt over fjellandskapet og mot Alanya. Hvis du vil kan du også kjøpe deg en kopp kaffe eller tyrkisk te som du kan nyte sammen med utsikten.

Vi kjører deretter ned til en lokal frukthage, der vi går en tur og nyter duftene, smakene og fargene, etterfulgt av smaksprøver på både juice og frukt.

Etter dette fortsetter vi oppover, langs Dimcayelven for å se den imponerende Dimacaydemningen. Vi stopper ved en av de store restaurantene for å spise lunsj. Her blir vi servert grillmat, og det finnes også vegetariske alternativer. Etter måltidet får vi tid til å slappe av og nyte solen, og man kan også ta en forfriskende dukkert i elven. Synes man elven ser kald ut, ligger det også et basseng med temperert vann rett ved siden av.

Etter lunsj kjører vi videre til et besøk hos en lokal steinhugger som viser sine kreasjoner og metoder. Her er det også mulig å få kjøpt lokalt håndverk og smykker laget av stein.

På denne turen står den fantastiske naturen i fokus.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.