Dykking

Phuket er kjent for sine fine strender og det krystallklare vannet, med vakre koraller og eksotiske, fargerike fisker. Lengter du etter å oppleve livet under havoverflaten, kan du bli med Raya Divers!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag og lørdag
 • Pris:
  4890 THB pr. voksen.

  Thiabuffé er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, badetøy, håndkle og solkrem med høy faktor.
 • Mer:
  Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten. Raya Divers ønsker også høyde, vekt og skostørrelse ved bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Skolen har engelsktalende, og ofte skandinaviske instruktører som lærer deg de grunnleggende dykketeknikkene. Deretter kan du kjøpe flere dykk med instruktør.

Prisen for et PADI Open Water Diving-grunnkurs og sertifikat er noe lavere enn i Skandinavia.
Vannet er varmt og behagelig, og omgivelsene er helt nydelige, så denne muligheten burde du ikke la gå fra deg.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Raya Divers dykkerskole, daglige dykketurer og kurs. Hvis du allerede har sertifikat, kan du delta på deres flotte dykkerutflukter.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.