Black Pearls pirater
Bli en vaskeekte pirat for en dag! I sommer har Jack Sparrow og hans skip Black Pearl kastet anker i Ayia Napa havn. Han og og mannskapet ønsker nye pirater velkommen hver dag.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.00–15.00.
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Lunsj inkludert. Snacks og drikke kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Avslappet klesstil – gjerne piratklær. Badetøy, håndkle og kontanter.
 • Mer:
  Bussen henter dere ved hotellet og kjører tur/retur havnen i Ayia Napa. Bor du i nærheten av havnen kan du enkelt gå til båten og hjem igjen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Familievennlig

Mat inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Ayia Napa

Ayia Napa

Kypros, Kypros
Les mer

Vi seiler ut på de syv "små" hav utenfor Ayia Napa for å slå fast en gang for alle hvem som er alle sjøfareres skrekk. Dette gjøres i ekte piratstil med god hjelp fra kapteinen og hans mannskap. Som pirat på Black Pearl skal du være klar for fart og moro og massevis av sol og bading. Skipet tar flere badepauser underveis, og flere steder skal utforskes – kanskje ligger det en spennende skatt gjemt et sted? Pirater blir også sultne, så til lunsj serveres det en ekte sjørøvermeny.

I løpet av seilasen må vi også være forberedt på angrep fra andre mer 'farlige' pirater. Det er ingen tid å spare når skurker som kaptein Svartskjegg og Davy Jones plutselig dukker opp og forsøker å stjele skatten. Og hvem vet, kanskje det er du som får spille rollen som farlig pirat? Turen på Black Pearl er en både underholdende og spennende opplevelse hvor hele familien får sin beste piratopplevelse noensinne!

Utflukten tilbys fra

Ayia Napa

Ayia Napa

Kypros, Kypros
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.