Raya Snorkling Safari

En utflukt full av sol, bading og fantastisk snorkling. Snorkling i Thailand har alltid vært forbundet med høy kvalitet og fantastiske opplevelser under overflaten. Mat og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  4190 THB pr. voksen, 2790 THB pr. barn.

  Lunsj, kaffe, te, vann og fersk frukt er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og klesskift.
 • Mer:
  Lån av snorkleutstyr er inkludert. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Sol & bad

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Snorkling i Thailand har alltid vært forbundet med høy kvalitet og fantastiske opplevelser. Utfluktene byr på fine opplevelser både over og under havoverflaten, og vårt mål er at denne dagen blir et av dine beste ferieminner.

I samarbeid med Raya Divers har vi valgt ut de beste snorklestedene i nærheten av reisemålet ditt. Raya Divers har erfarne, skandinavisktalende snorkleguider som tar deg trygt med ned i den spennende undervannsverdenen.

Rayas snorklesafarier går fra flere reisemål, og nedenfor kan du se hvilke stopp som gjøres på de ulike utfluktene. Felles for dem alle er opplevelsene i det krystallklare vannet og lunsjen om bord på båten. Det blir også servert frukt, kaffe, te og vann. Du kan låne snorkleutstyr hvis du har behov for det.

Fra Phuket: Her snorkler vi i nærheten av Koh Racha Yai.

Dette er en fantastisk opplevelse!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.