Raya Divers snorkleutflukt, halvdag

En utflukt full av sol, bading og fantastisk snorkling. Snorkling i Thailand har alltid vært forbundet med høy kvalitet og fantastiske opplevelser under overflaten. Mat og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–17.00
 • Pris:
  3590 THB pr. voksen, 2290 THB pr. barn.

  Lunsj, kaffe, te, vann og fersk frukt er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og klesskift.
 • Mer:
  Tiden for utflukten er inkludert transporten. Lån av snorkleutstyr er inkludert. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Snorkling i Thailand har alltid vært forbundet med høy kvalitet og fantastiske opplevelser under vann. Her innfris alltid forventningene når man fokuserer på livet i havet og den imponerende floraen og faunaen.

I samarbeid med Raya Divers har vi valgt ut de beste stedene i nærheten av reisemålet ditt. Turene byr på både fine opplevelser og gode lunsjer. Målet er at dagen skal bli et av dine beste ferieminner! Raya Divers har erfarne, skandinavisktalende snorkleguider som tar deg trygt med ned i den spennende undervannsverdenen.

Rayas snorklesafarier går fra flere reisemål. Felles for dem alle er opplevelsene i det krystallklare vannet og lunsjen om bord på båten. Det blir også servert frukt, kaffe, te og vann. Du kan låne snorkleutstyr hvis du har behov for det.

På denne utflukten opplever vi det marine livet rundt Coral Island.

Dette er en fantastisk opplevelse!
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.