Kreta under overflaten

Bli med og oppdage livet under havoverflaten. Blue Adventure Diving tilbyr snorkling, mulighet til å ta dykkersertifikat og mange spennende dykkerturer for erfarne dykkere.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt kl. 09.00–14.00 eller 14.00–19.00
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 60 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av utflukt og hentested. Transport fra hotellet er inkludert i tillegg til båtturen, alt utstyr, forsikring, instruksjon, materiale og PADI-sertifikat til dykkerkursene.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, vann og eventuelle mellommåltider.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Snorkling

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Gerani
Chaniakysten, Gerani
Les mer

På denne utflukten får du muligheten til å prøve noe unikt og oppleve noe nytt. Alle program er nøye utformet så alle skal kunne være med, unge som gamle, og de gjennomføres med hjelp av internasjonalt erfarne instruktører.

Hos Blue Adventure Diving tilbys følgende:
- Snorkling
- Dykking
- Padi Open Water-sertifikat

Til deg som er interessert i å dykke:
Hvorfor ikke ta dykkersertifikatet i sommer? Et kurs går over noen dager og sertifikatet du får gjennom Blue Adventure er gyldig i hele verden.
Hvis du allerede har dykkersertifikat så kan Blue Adventure tilby mange spennende former for dykking, bl.a. grottedykking, dypdykking, bølgedykking og nattdykking.
For mer informasjon og påmelding – kontakt din Vingvert.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Gerani
Chaniakysten, Gerani
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.