Kreta under overflaten
Kreta under overflaten
Bli med og oppdage livet under havoverflaten. Blue Adventure Diving tilbyr snorkling, mulighet til å ta dykkersertifikat og mange spennende dykkerturer for erfarne dykkere.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt kl. 09.00–14.00 eller 14.00–19.00
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 60 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av utflukt og hentested. Transport fra hotellet er inkludert i tillegg til båtturen, alt utstyr, forsikring, instruksjon, materiale og PADI-sertifikat til dykkerkursene.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, vann og eventuelle mellommåltider.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Snorkling

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer

På denne utflukten får du muligheten til å prøve noe unikt og oppleve noe nytt. Alle program er nøye utformet så alle skal kunne være med, unge som gamle, og de gjennomføres med hjelp av internasjonalt erfarne instruktører.

Hos Blue Adventure Diving tilbys følgende:
- Snorkling
- Dykking
- Padi Open Water-sertifikat

Til deg som er interessert i å dykke:
Hvorfor ikke ta dykkersertifikatet i sommer? Et kurs går over noen dager og sertifikatet du får gjennom Blue Adventure er gyldig i hele verden.
Hvis du allerede har dykkersertifikat så kan Blue Adventure tilby mange spennende former for dykking, bl.a. grottedykking, dypdykking, bølgedykking og nattdykking.
For mer informasjon og påmelding – kontakt din Vingvert.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.