Kreta under overflaten

Bli med og oppdage livet under havoverflaten. Blue Adventure Diving tilbyr snorkling, mulighet til å ta dykkersertifikat og mange spennende dykkerturer for erfarne dykkere.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.

  Angitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av utflukt og hentested. Transport fra hotellet er inkludert i tillegg til båtturen, alt utstyr, forsikring, instruksjon, materiale og PADI-sertifikat til dykkerkursene.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, vann og eventuelt mellommåltid.
 • Mer:
  Turene går med speedbåt, noe som kan være problematisk for personer med ryggproblemer.

  NB! Du bør ikke dykke det siste døgnet (24 timer) før flyreisen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
På denne utflukten får du muligheten til å prøve noe unikt og oppleve noe nytt. Alle program er nøye utformet så alle skal kunne være med, unge som gamle, og de gjennomføres med hjelp av internasjonalt erfarne instruktører.

Snorkling
I en gruppe på maks. 15 deltakere pr. båt kjøres du ut på havet utenfor Kretas kyst og får oppleve det spennende livet under overflaten. Guiden velger mellom to populære steder å snorkle, og været avgjør hvilket sted det blir.

Tid: Alle dager. Du kan velge mellom formiddag kl. 08.30–14.00 og ettermiddag kl. 13.30–18.00.
Pris: 70 euro for voksne og 70 euro for barn
Inkludert: Transport, snacks på båten og snorkleutstyr

Første dykket
Har du alltid villet prøve dykking, er de på tide nå! Med veiledning av en PADI-sertifisert dykkerinstruktør får du først prøve noen prøvedykk i basseng før det er på tide å dykke på ordentlig i havet – ned mot 12 meters dyp. Etter kurset får du et diplom på gjennomført prøvedykk.

Tid: Alle dager. Du kan velge mellom formiddag kl. 08.30–14.00 og ettermiddag kl. 13.30–18.00.
Pris: 95 euro for voksne og 95 euro for barn
Inkludert: Transport, snacks på båten og dykkerutstyr
Aldersgrense: 10 år

Halvdagstur med to dykk
Benytt anledningen til å dykke med svært god sikt, opp til 20–25 meter. På denne halvdagsturen gjør vi to dykk, og sted bestemmes samme dag og kan endres avhengig av været. Oftest er det dykk i grotte, på maks. 18 meters dyp, så det holder med Open Water Certificate.

Tid: Alle dager. Du kan velge mellom formiddag kl. 08.00–14.00 og ettermiddag kl. 13.00–18.00.
Pris: 120 euro for voksne og 120 euro for barn
Inkludert: Transport, snacks på båten og dykkerutstyr
Nivå: Lett
Øvrig: Utflukten er kun for sertifiserte dykkere. Ved bestilling trenger vi informasjon om alder, høyde, vekt, skostørrelse, tidligere antall dykk og sertifisering samt når siste dykk var.

Open Water Scuba Diving Certificate
Til deg som er interessert i å lære og dykke tilbyr Blue Adventure Diving muligheten til å ta dykkersertifikat med teoriundervisning digitalt på mobil eller ved fysiske møter, samt prøvedykk i basseng og hav med sertifisert instruktør. Hvor lang tid det tar å få sertifisering avhenger av tiden du investerer. Kontakt gjerne Vingvertene før avreise for mer informasjon hvis du vil ta dykkersertifikat i ferien.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.