Sunset by Saint George
Sunset by Saint George
Bli med på en kveldsutflukt til havs! Nyt havbrisen mens vi kjører langs Lesvos kyst.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt kl. 17.00–19.30
 • Pris:
  27 EUR pr. voksen, 17 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder til og med 10 år. En sandwich, et glass vin eller brus er inkludert i prisen.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kveldene på Lesvos kan oppleves som kjølige, spesielt på våren og høsten. En tykk genser eller jakke kan være godt å ha med om bord.
 • Mer:
  Båten henter gjestene i Petra og Molivos, men returen er kun til Petra. Bor du et annet sted enn Petra, er transport tilbake til hotellet på egen hånd.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Bli med om bord på båten Kalypso og en herlig båtutflukt i solnedgangen! Her kan du sitte på dekk og nyte havbrisen mens vi langsomt kjører ut til kysten mellom Petra og Molivos.

På veien besøker vi den forlatte øya Saint George, også kalt Rabbit Island, utenfor Lesvos nordvestre kyst. Vi får også muligheten til å se noen av Lesvos mystiske grotter.

Om bord serveres enkel snacks og noe godt å drikke som du kan nyte sammen med den vakre utsikten.

Etter en herlig tur til havs kommer vi tilbake til Petra utpå kvelden.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.