Klassisk grottetur med Purowool

Bli med på en heldag med underjordisk mystikk og et besøk i den sjarmerende, lille byen Porto Cristo, der vi får tid på egen hånd til å spise lunsj, bade eller bare nyte den deilige feriefølelsen. Vi får også anledning til å prøvesmake noen av øyas klassiske likører på en keramikk- og likørfabrikk før dagen er omme. Med Purowool får du en hyggelig presentasjon i tillegg til frokost før utflukten.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 07.30–17.00
 • Pris:
  24 EUR pr. voksen, 24 EUR pr. barn.

  Frokost i forbindelse med presentasjonen hos Purowool er inkludert i prisen. Lunsj og drikke kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko, vannflaske og en varm genser/jakke.
 • Mer:
  Mange trapper og nivåforskjeller inne i grottene. Det kan også være glatt på grunn av fukt eller vann som drypper. Personer med gangbesvær bør rådføre seg med en Vingvert før påmelding. Rekkefølgen på stoppene i utflukten kan variere.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Utflukten tilbys fra

Ving har i mange år hatt et enestående og godt samarbeid med Purowool. Velger man denne utflukten blir man hentet før den ordinære utflukten starter, for å bli med på en hyggelig og underholdende presentasjon hos Purowool om helse og god søvnkvalitet samt deres produkter.

På Mallorca finnes det tusenvis av grotter og de første ble oppdaget på 1800- og 1900-tallet, selv om de har eksistert i over ti millioner år. Vi skal besøke begge Hamsgrottene og få et innblikk i jordens indre og de spektakulære dryppsteinene som har vokst fram gjennom århundrer, og som er vakkert lyssatt inne i grotten.

Nederst i grotten ligger 'Mar de Venezia', en underjordisk innsjø. Her gjør vi et stopp og lytter til vakker musikk og tar inn den stemningsfulle atmosfæren som skapes i dette helt spesielle landskapet.

Vi forlater den kjølige grotten og kjører videre mot østkysten hvor vi stopper i den sjarmerende havnebyen Porto Cristo. Her kan man velge å spise lunsj på egen hånd, ta et bad på stranden eller bare nyte en forfriskning og den gode feriefølelsen.

Vi avslutter dagen med et besøk på en keramikk- og likørfabrikk, der vi får smaksprøver på Mallorcas likør, palo, og den særegne urtelikøren hierbas som lokalbefolkningen i dag nærmest betrakter som medisin.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.