Øyrundtur
Øyrundtur
Bli med på en heldag og opplev noen av Mallorcas vakreste områder. Nyt utsikten mot øyas høyeste punkt, den mektige Puig Major, og innta en deilig lunsj i La Colabra. Derfra reiser vi ned til havet og besøker Puerto de Sóller og får med oss en togtur med en av Europas eldste jernbaner, bygget i 1912, til hovedstaden Palma der vi utflukten avsluttes.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–18.00
 • Pris:
  84 EUR pr. voksen, 42 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide. Kan guide på tysk, fransk og italiensk ved behov.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko.
 • Mer:
  Utflukten arrangeres sammen med med vår samarbeidspartner ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

På dagens første etappe passerer vi Inca på vei til fjellkjeden Sierra de Tramuntana. Fra bussen nyter vi utsikten mot øyas høyeste punkt, den mektige fjelltoppen Puig Major. Vi får også se det berømte klosteret i Lluc og de mange, vakre mandeltrærne langs veien gjennom fjellet.
Etter et kort fotostopp fortsetter vi til La Calobra. Her blir det tid til å utforske omgivelsene på egen hånd. Hvorfor ikke ta en deilig lunsj på en av de små, koselige restaurantene med utsikt mot bukten? Du kan også gå deg en liten tur gjennom klippepassasjen og kanskje benytte sjansen til å ta en forfriskende dukkert i havet.

Når vi har kjent på den gode atmosfæren i La Calobra, er det tid for å nyte Mallorca fra sjøveien. Vi tar oss med båt sydover mot havnebyen Porto de Sóller. Byen ligger mellom fjellene og kan minne litt om Den franske riviera, med sin sjarmerende havn, små kafeer og fasjonable butikker. Herfra tar vi den gammeldagse trikken gjennom et landskap som bugner av appelsin- og sitrontrær, og ned til byen Sóller.
Vel framme i Sóller tar vi en av Europas eldste jernbaner, bygget i 1912, til hovedstaden Palma.
Underveis kjører vi gjennom intet mindre enn 13 tunneler og et fantastisk fjellandskap med fenomenal utsikt. En opplevelse av de sjeldne! Vi går av toget rett utenfor Palma hvor vi blir hentet i buss som tar oss tilbake til hotellet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.