Øyrundtur

Bli med på en heldag og opplev noen av Mallorcas vakreste områder. Nyt landskapet, utsikten og en deilig lunsj i Valdemossa.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–18.00
 • Pris:
  95 EUR pr. voksen, 48 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko, caps/hatt og solkrem.
 • Mer:
  Utflukten arrangeres sammen med med vår samarbeidspartner ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Vi starter dagen med å ta det historiske Sóller-toget til – ja, nettopp Sóller. Jernbanestrekningen er en av Europas eldste, bygget i 1912 og trafikkeres av et gammeldags tretog. Underveis kjører vi gjennom hele 13 tunneler og et fantastisk fjellandskap med en eventyrlig utsikt. En opplevelse av de sjeldne!

Vel framme i Sóller forflytter vi oss over i den sjarmerende trikken og fortsetter turen gjennom et landskap som bugner av appelsin- og sitrontrær ned til den lille fiskerlandsbyen Puerto de Sóller. Hvis været tillater det, venter en båttur rundt i Sóllerbukten.

Etterpå kjører vi buss langs fjellkjeden Serra de Tramuntana som siden 2011 har stått på Unescos verdensarvliste. Fra bussen kan vi nyte den fantastiske utsikten over øyas landskap med vakre mandeltrærne som kanter veien gjennom fjellet.

Når vi ankommer Valldemossa som ligger i en frodig dal 400 meter over havet, blir det litt tid på egen hånd til å utforske landsbyen og spise en god lunsj.

Deretter kjører bussen tilbake til østkysten og hotellene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.