Øyrundtur

Bli med på en heldag og opplev noen av Mallorcas vakreste områder. Nyt utsikten mot øyas høyeste punkt, den mektige Puig Major, og innta en deilig lunsj i La Colabra. Derfra reiser vi ned til havet og besøker Puerto de Sóller og får med oss en togtur med en av Europas eldste jernbaner, bygget i 1912, til hovedstaden Palma der vi utflukten avsluttes.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–18.00
 • Pris:
  84 EUR pr. voksen, 42 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide. Kan guide på tysk, fransk og italiensk ved behov.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko.
 • Mer:
  Utflukten arrangeres sammen med med vår samarbeidspartner ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

På dagens første etappe passerer vi Inca på vei til fjellkjeden Sierra de Tramuntana. Fra bussen nyter vi utsikten mot øyas høyeste punkt, den mektige fjelltoppen Puig Major. Vi får også se det berømte klosteret i Lluc og de mange, vakre mandeltrærne langs veien gjennom fjellet.
Etter et kort fotostopp fortsetter vi til La Calobra. Her blir det tid til å utforske omgivelsene på egen hånd. Hvorfor ikke ta en deilig lunsj på en av de små, koselige restaurantene med utsikt mot bukten? Du kan også gå deg en liten tur gjennom klippepassasjen og kanskje benytte sjansen til å ta en forfriskende dukkert i havet.

Når vi har kjent på den gode atmosfæren i La Calobra, er det tid for å nyte Mallorca fra sjøveien. Vi tar oss med båt sydover mot havnebyen Porto de Sóller. Byen ligger mellom fjellene og kan minne litt om Den franske riviera, med sin sjarmerende havn, små kafeer og fasjonable butikker. Herfra tar vi den gammeldagse trikken gjennom et landskap som bugner av appelsin- og sitrontrær, og ned til byen Sóller.
Vel framme i Sóller tar vi en av Europas eldste jernbaner, bygget i 1912, til hovedstaden Palma.
Underveis kjører vi gjennom intet mindre enn 13 tunneler og et fantastisk fjellandskap med fenomenal utsikt. En opplevelse av de sjeldne! Vi går av toget rett utenfor Palma hvor vi blir hentet i buss som tar oss tilbake til hotellet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.