Paradisdalen
På denne turen får du muligheten til å vandre langs en av Madeiras mange levadaer, omgitt av vakre utsiktspunkter mellom havet og fjellene. Turen går gjennom en litt kortere levada med flatt terreng og avsluttes på et koselig tehus hvor vi får servert kake og varm drikke.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 09.00–13.00.
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Afternoon Tea samt lokalt brød og kake er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og gode sko for enkel vandring samt penger. Vannflaske og eventuelt paraply eller regnjakke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Vandring

Utflukten tilbys fra

Når vi kommer frem til Paradise Valley møtes vi av slående vakker natur og ville blomster som brer seg langs veien.

Når vi har jobbet opp appetitten, stopper vi ved et lokalt og hjemmekoselig tehus, hvor vi ønskes varmt velkommen av lokalbefolkningen. Personalet tar godt vare på oss mens vi slår oss ned og nyter den vakre utsikten. Her blir vi servert Afternoon Tea med deilige søtsaker, hjemmelaget søtpotetbrød med marmelade og kaffe eller te fra lokale urter. Husk å ta en tur rundt i hagen og i urtehagen.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.