Kalymnos rundt
Opplev alt fra kirker, museer og pittoreske landsbyer til krystallklart vann og en fantastisk strand. Vi får også se prosessen for øyas kjente natursvamper.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–15.30.
 • Pris:
  30 EUR pr. voksen, 15 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Lunsj kan kjøpes i Vlyhadia.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle samt passende antrekk for besøket i klosteret (klær som dekker skuldre og knær – skjørt, kjole eller langbukser for kvinner og langbukser for menn).
 • Mer:
  Inngangsbillett til museet i Vlyhadia er ikke inkludert.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Historie & kultur

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Dagens første stopp blir i øyas hovedstad Pothia. Kalymnos er berømt for sine natursvamper, og vi legger selvsagt turen innom en svampbutikk. Der får vi også et innblikk i hvordan svampene blir hentet opp fra havbunnen og rengjort og bleket, for til slutt å havne i butikkhyllene. Her kan du selvsagt kjøpe natursvamper til meget hyggelige priser.

Ovenfor Pothia ligger et nonnekloster og den store kirken Agios Savvas vakkert til i åssiden. Vi besøker det fredelige klosteret.

'Det kalymniske huset' blir vår neste stopp. Et hyggelig lite familiemuseum med slektens lagrede gjenstander som tar oss med tilbake i tid og gir oss et innblikk og forståelse for livet og tradisjonene på øya.

Vi avslutter dagen ved stranden i landsbyen Vlyhadia. Her får du tid til en god lunsj på en av tavernaene nede ved havet. Det er selvfølgelig også mulig å ta seg en dukkert eller to.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.