The Red Canyon

Bli med på en fin utflukt på sørsiden av Gran Canaria, der du får oppleve spektakulær natur og historie. Vi besøker blant annet steder som var bebodd av urbefolkningen på øya og den sjarmerende landsbyen Santa Lucía de Tirajana som har en lang og spennende historie

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  90 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.

  Enkle smaksprøver fra lokale produsenter er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær, lukkede sko/joggesko, badetøy, håndkle, solkrem, et tørt klesskift, regnjakke eller genser, 1,5 l vann og noe enkelt å spise, f.eks. sandwich, frukt e.l.
 • Mer:
  Vi går ca. 2 km i løpet av dagen. Utflukten anbefales ikke for gravide eller personer som nylig har vært skadet. Barn under 18 år kan delta i følge med en voksen. Maks. 2 barn kan delta på hver utflukt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Utfluktens første stopp er sjarmerende Santa Lucía Tirajana, landsbyen med sine særpregede hvite hus og en lang historie med birøkting og olivendyrking. Her kan du også lære litt mer om urbefolkningen på Gran Canaria. Vi avslutter besøket i den lokale håndverksbutikken hvor vi får smake på lokale produkter og det er mulig å kjøpe med seg en reisegave eller to.

Deretter drar vi videre til El Ingenio de Santa Lucía, i Palm Tree Valley. Herfra går turen til Barranco de la Sorrueda-parken som byr på panoramautsikt over Caldera de Tirajana. I skyggen av palmene tilbys også her smaksprøver, denne gang på lokaldyrket frukt.

Vi fortsetter etter hvert til La Fortaleza, et av de siste bostedene til urbefolkningen på øya.

Siste stopp skjer i fiskerlandsbyen Tufia der vi tar et velfortjent bad. De spennende grotteformasjonene, den svarte sanden og det krystallklare vannet gjør dette til en opplevelse du sent vil glemme. Du har også anledning til å låne snorkleutstyr og utforske livet under vannoverflaten.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.