Smaken av Kreta

Bli med til en liten kretisk landsby og opplev det lokale livet på øya. Du får også besøke en klassisk olivenoljefabrikk og nyte en tradisjonell, gresk lunsj på en taverna.

    Hurtigfakta

  • Ukedag:
    Tirsdag . Første planlagte dato for utflukten er den 23. april, men endringer kan forekomme avhengig av vær og antall bestillinger.
  • Varighet:
    Halvdagsutflukt ca. kl. 08.00–14.00
  • Pris:
    47 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

    Inngangen til Kanakis olivenoljefabrikk er inkludert samt en tradisjonell gresk lunsj med vann til maten (brus, øl og vin mot betaling).
  • Språk:
    Skandinavisktalende guide.
  • Lurt å ha med:
    Kontanter, kamera og solkrem.
  • Slik bestiller du:
    Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Dagen starter med et besøk i den lille, tradisjonelle kretiske landsbyen Argiroupolis. Her får du tid til å rusle rundt i eget tempo, kanskje ta en kopp kaffe på en fortauskafé og suge inn den lokale atmosfæren. Etter litt, samles vi igjen for å kjøre videre til Kanakis olivenoljefabrikk, der vi får lære om hvordan produksjonen foregår, og også smake på de gyldne dråpene. Etter å ha trigget smaksløkene, er det på tide å fortsette ferden mot Kretas eneste innsjø, Kourna. Her nyter vi en god, gresk lunsj på Souhlis taverna, og får litt tid på egenhånd til å oppleve området ved sjøen, før bussen kjører oss tilbake til hotellene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.