Bli med til en liten kretisk landsby og opplev det lokale livet på øya. Du får også besøke en klassisk olivenoljefabrikk og nyte en tradisjonell, gresk lunsj på en taverna.
- Ukedag:Tirsdag . Første planlagte dato for utflukten er den 23. april, men endringer kan forekomme avhengig av vær og antall bestillinger.
- Varighet:Halvdagsutflukt ca. kl. 08.00–14.00
- Pris:47 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.
Inngangen til Kanakis olivenoljefabrikk er inkludert samt en tradisjonell gresk lunsj med vann til maten (brus, øl og vin mot betaling). - Språk:Skandinavisktalende guide.
- Lurt å ha med:Kontanter, kamera og solkrem.
- Slik bestiller du:Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Hurtigfakta
Dagen starter med et besøk i den lille, tradisjonelle kretiske landsbyen Argiroupolis. Her får du tid til å rusle rundt i eget tempo, kanskje ta en kopp kaffe på en fortauskafé og suge inn den lokale atmosfæren. Etter litt, samles vi igjen for å kjøre videre til Kanakis olivenoljefabrikk, der vi får lære om hvordan produksjonen foregår, og også smake på de gyldne dråpene. Etter å ha trigget smaksløkene, er det på tide å fortsette ferden mot Kretas eneste innsjø, Kourna. Her nyter vi en god, gresk lunsj på Souhlis taverna, og får litt tid på egenhånd til å oppleve området ved sjøen, før bussen kjører oss tilbake til hotellene.