Smaken av Kreta

Bli med til en liten kretisk landsby og opplev det lokale livet på øya. Du får også besøke en klassisk olivenoljefabrikk og nyte en tradisjonell, gresk lunsj på en taverna.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 08.00–14.00
 • Pris:
  47 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  Inngangen til Kanakis olivenoljefabrikk er inkludert samt en tradisjonell gresk lunsj med vann til maten (brus, øl og vin mot betaling).
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kontanter, kamera og solkrem.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Mat inkludert

Utflukten tilbys fra

Dagen starter med et besøk i den lille, tradisjonelle kretiske landsbyen Argiroupolis, som blant annet er kjent for sine fine fossefall. Her får du tid til å rusle rundt i eget tempo og suge inn den lokale atmosfæren. Etter litt, samles vi igjen for å kjøre videre til Kanakis olivenoljefabrikk, der vi får lære om hvordan produksjonen foregår, og også smake på de gyldne dråpene. Etter å ha trigget smaksløkene, er det på tide å fortsette ferden mot Kretas eneste innsjø, Kourna. Her nyter vi en god, gresk lunsj på Souhlis taverna, og får litt tid på egenhånd til å oppleve området ved sjøen, før bussen kjører oss tilbake til hotellene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.