Katamarantur med Sodade – halv dag

En katamarantur langs Sals vestkyst, som byr på soling og bading, bølgeskvulp og underholdning i form av lokal dans og musikk.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, torsdag og søndag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  61 EUR pr. voksen, 31 EUR pr. barn.

  Drikke og snacks er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, solhatt og badetøy. snorkleutstyr og håndkle kan lånes om bord.
 • Mer:
  Du blir hentet med buss på hotellet ditt og kjørt til båten som går fra havnen i Palmeira
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Familievennlig

Båtutflukt

Snorkling

Drikke er inkludert

Utflukten tilbys fra

Stig om bord i Sodade og sett deg godt til rette i solen mens katamaranen tar deg ut på Atlanterhavets bølger langs vestkysten av Sal. Besetningen om bord serverer deg en kald brus, øl eller drink som du kan kose deg med mens du skuer ut over horisonten og kjenner den deilige havbrisen mot ansiktet.

Etter en stund ankrer Sodade opp og du får mulighet til å dykke ned i det klare vannet. Hvis været tillater det, henter besetningen fram et oppblåsbart basseng, slik at de også de yngste passasjerene kan bade og dykke under trygge forhold. Håndklær kan lånes om bord, det samme med snorkleutstyr for deg som vil ta en titt på livet under vann.

På turen tilbake til Sal byr besetningen på underholdning i form av lokal dans, musikk og African Vibes. En fin avslutning på en fantastisk utflukt.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.