Lindos by night

Et gresk ordtak sier: "Har du ikke vært i Lindos, har du ikke vært på Rhodos". Bli med på denne hyggelige utflukten og opplev Lindos på kveldstid!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 15.30–22.00
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Mat og en drikke er ikke inkludert.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko. Badetøy og håndkle for et kveldsbad.
 • Mer:
  Utflukten ledes av en skandinavisktalende vert. Gåturen til Akropolis kan oppleves som lang og varm. Den som ønsker kan avbryte turen og bli i byen. Det er mange trapper og store nivåforskjeller i Lindos by.

  Entré til Lindos Akropolis er ikke inkludert. Prisen er ca. 12 euro/person (25–64 år) og 6 euro for personer over 65 år. Personer under 25 år og studenter med studentbevis er gratis. Ta med legitimasjon med bilde for å bevise alderen din.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Å besøke vakre Lindos med sine smale, svingete smug er en opplevelse. 116 meter over havet troner Akropolis over byen, og utsikten ned mot havnen er fantastisk. Borgen som omringer Akropolis ble bygget at Johanitter-ridderne for å beskytte Lindos som på den tiden var en viktig handelsby. De første utgravingene i området ble gjort av dansker, og en av verdens fremste samlinger av gjenstander fra Lindos finner du på Nationalmuseet i København.

Vi kommer til Lindos tidlig på kvelden slik du får god tid til å rusle omkring i den herlige byen. Vakre Akropolis er opplyst, og i havnen nedenfor ligger seilbåtene og gynger. Mens du utforsker byen på egen hånd kan det kanskje smake med middag på en av de hyggelige tavernaene i området. Etter maten lokker det muligens med en liten svømmetur?

Lindos oppleves aller best på kveldstid når den lokale stemningen viser seg fra sin beste side.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.