Volcano's heart tour - Vulkantur

Opplev det beste av Gran Canarias varierte natur og flotte utsiktssteder. Turen avsluttes med et stopp på Pico de Las Nievas, der vi kan nyte en romantisk solnedgang.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 10.30–19.30
 • Pris:0
  Lunsj med ett glass vin er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solide og behagelige klær med lange ermer og ben, lukkede joggesko, regnjakke, genser, solkrem og en stor flaske vann.
 • Mer:
  Vi går ca. 3 km i løpet av dagen. Utflukten anbefales ikke for gravide eller personer som nylig har vært skadet. Maks. 2 barn kan delta pr. utflukt. Reiserute og stopp kan bli endret på grunn av værforholdene.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi forlater hovedstaden og setter kurs for Caldera de Bandama, et unikt vulkanlandskap. Her kan du nyte den fantastiske utsikten over området og Las Palmas. Deretter kjører vi mot Cruz de Tejeda hvor det blir tid til å se seg litt rundt i byen.

Etter besøket i byen, gjør vi et kort stopp på Mirador de Cruz de Tejeda, øyas geografiske episenter og knutepunkt for alle de gamle veiene som i dag benyttes som turstier. Her kan du nyte en fantastisk utsikt over vestsiden av Gran Canaria.

Deretter er det tid for lunsj, der du får smake på ulike lokale produkter og prøve den lokale vinen.

Neste stopp på utflukten er Roque Nublo's Rural Park. Vi vandrer gjennom den høye furuskogen og ser på de flotte omgivelsene.

Vi avslutter med et stopp på Pico de Las Nievas, Gran Canarias høyestliggende område, med Morro de la Agujereada som den høyeste toppen. Hvis værgudene er med oss, kan vi nyte en flott solnedgang og storslagen utsikt over Nublo, Roque Bentayga og toppen av Teide på naboøya Tenerife.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.