Volcano's heart tour - Vulkantur

Opplev det beste av Gran Canarias varierte natur og flotte utsiktssteder. Turen avsluttes med et stopp på Pico de Las Nievas, der vi kan nyte en romantisk solnedgang.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  90 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solide og behagelige klær med lange ermer og ben, lukkede joggesko, regnjakke, genser, solkrem, 1,5 liter vann og noe enkelt å spise, som sandwich, frukt e.l.
 • Mer:
  Vi går ca. 3 km i løpet av dagen. Utflukten anbefales ikke for gravide eller personer som nylig har vært skadet. Maks. 2 barn kan delta pr. utflukt. Reiserute og stopp kan bli endret på grunn av værforholdene.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Vandring

Utflukten tilbys fra

Vi forlater hovedstaden og setter kurs for Caldera de Bandama, et unikt vulkanlandskap. Her kan du nyte den fantastiske utsikten over området og Las Palmas. Deretter kjører vi mot Cruz de Tejeda hvor det blir tid til å se seg litt rundt i byen.

Etter besøket i byen, gjør vi et kort stopp på Mirador de Cruz de Tejeda, øyas geografiske episenter og knutepunkt for alle de gamle veiene som i dag benyttes som turstier. Her kan du nyte en fantastisk utsikt over vestsiden av Gran Canaria.

Neste stopp på utflukten er Roque Nublo's Rural Park. Vi vandrer gjennom den høye furuskogen og ser på de flotte omgivelsene. Det vil også bli mulighet til å smake på lokal vin og andre lokale produkter.

Vi avslutter med et stopp på Pico de Las Nievas, Gran Canarias høyestliggende område, med Morro de la Agujereada som den høyeste toppen. Hvis værgudene er med oss, kan vi nyte en flott solnedgang og storslagen utsikt over Nublo, Roque Bentayga og toppen av Teide på naboøya Tenerife.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.