Jeepsafari Rhodos – nordlig rute

Soling og bading er vel og bra, men Rhodos har mye mer å by på. I tillegg til våre vanlige utflukter, finnes det områder på øya som det nærmest er umulig å finne, om du ikke kjører av veien og rett ut i naturen. Med jeeper skal vi finne frem til disse ukjente sidene av Rhodos, så spenn sikkerhetsbeltet og forbered deg på en humpete tur!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag, fredag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  110 EUR pr. voksen, 90 EUR pr. barn.

  Tradisjonell gresk lunsj.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, lommepenger, solkrem, solhatt/cap, solbriller, kamera, gode sko og klær som tåler å bli skitne.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke hvis du lett blir svimmel eller bilsyk på svingete veier.

  Engelsktalende guider og sjåfører (du kjører ikke jeepen selv).
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Turen går bokstavelig talt over stokk og stein, og vi oppdager det ekte Rhodos bortenfor strandparasollene, med små landsbyer, klostre, kirker og vakker natur.

Den nordlige ruten følger de gamle transportveiene som de italienske og tyske troppene brukte under andre verdenskrig. Vi besøker også den lille landsbyen Kritinia og opplever naturen på Rhodos på sitt beste. Ruten går både på asfaltveier og offroad, og lar deg oppleve Rhodos i et helt nytt perspektiv, og du får besøke steder de fleste andre turister sjelden ser.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.